Notícies Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Marguerida de Monferrato

1/10
Please reload

Cercar per etiquetes
Please reload

Notícies Recents
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Opinió

Era el pregó escrit a una paret, i s’ha d’entendre l’origen en uns que no creien en la democràcia. Tinc un amic que va decidir, no sé quan no tornar a votar i així ho fa. Encara que té les seves raons, jo li responc sempre que és un dret al que voluntàriament renuncia. Ell té les seves raons, diria jo, ben argumentades i certament amb prous motius per fer que moltes les hagi d’acceptar; per no poder entendre als polítics que tenim, i que altres que lluint tots els predicaments, fossin forçats a dimitir per un “virtuós”, que sabent fer moltes co...

    Primera punyalada de Pedro Sánchez a Pablo Iglesias “Coleta Morada”: L’ha fet passar d’esser “el” Vicepresident a ser un dels quatre vicepresidents.
    Vint ministres. Comença a multiplicar ministeris per secretaris d’Estat, Subsecretaris, Directors Generals, Subdirectors Generals, Delegacions Provincials, i no paris perquè hi hauràs d’afegir comissions, comitès, càrrecs de confiança, assessors, cunyats, cosins, amiguets i continua multiplicant, que la cosa promet.
    Coleta Morada també ha colat un gol: ha assegurat p...

L'expressió "banalitat del mal" va ser encunyada per Hannah Arendt (1906-1975), teòrica política i filòsofa alemanya d'origen jueu, referint-se a convertir el mal en rutina, cosa a la que la gent es va acabar acostumant, sent normal a l'Alemanya nazi . Afortunadament, no estem en situacions comparables a les que es va viure a Europa en la primera meitat de segle XX amb el triomf de Hitler a Alemanya ni tampoc amb el feixisme que va sorgir de la guerra civil amb el dictador Francisco Franco. És per això que qualificar de feixistes o nazis a pers...

Els encants del desconegut es van aclarint davant de la llum del dia comú. S’han buscat un bon seient i parlen. Amb discreció i sense periodistes. El que ha d’esser  potser que s’hagi començat a fer.
    El part ha estat lent i tan emprenyador que fins i tot, han aconseguit ficar-nos  la política i el seu verí, dins les nostres llars. Vergonya els hauria de donar, clar pensant que en tinguessin. Ells cobrant religiosament les mesades mentrestant que aquesta Catalunya que diuen estimar i servir ha estat sotragada i esfilagarsada com una corda ve...

Benvingudes les glorioses festes nadalenques glorificant al fill de Déu, fet home encarnat de la Verge Maria i acceptant venir al món i redimir les consciències de la humanitat.
    Jesús va venir la món per divulgar i ensenyar la humilitat, sent des del naixement la perfecte senzillesa i voluntat amb tots els éssers humans. Les festes de Nadal ens mou les consciències  ens sentim més senzills i compassius.
    Desitjo que aquest Nadal sigui un reconeixement d’esperit i humilitat a tothom, de pau i serenor.
    Els escr...

    En els dies que van passant, anem veient moviments del PSOE per buscar i trobar una solució al problema de formar govern. Ho sigui havent superat la proba del Congrés, i fins ara no es pot dir que l’hagi aconseguit. Les primeres reaccions del seu maridatge amb Unidas Podemos no han caigut del tot bé al cercle que en tota nació tenen un pes específic molt alt.
    Estem i es nota en una innegable sospita que han de venir dies no gaire clars. Si augmenta el número de parats serà una senyal de que la vida diària a casa de molts s’ha...

Següent >

Please reload