vient sole banner.jpg
Esalut.jpg
Kids&Us.jpg
Notícies Destacades

Rehenes presenta el seu últim treball “Arañazos bajo la piel”

1/5
Please reload

Cercar per etiquetes
Please reload

Notícies Recents
Please reload

Els actes previs a la festa major es van celebrar el primer cap de setmana de novembre amb el Concert Jove

La festa major de Balaguer comença oficialment el divendres 8 de novembre, amb el repic de campanes i el pregó de festa major que són els actes que marquen l’inici de festes.
    Tot i amb això, aquest cap de setmana passat s’han fet diferents actes previstos a les festes del Sant Crist.
    Per un costat hi ha hagut el Concert de Festa Major el dissabte 2 de novembre a la nit, amb Love of Lesbian, al pavelló d’Inpacsa, amb nombró...

El proper dissabte 16 de novembre, el Passeig de l’Estació esdevindrà de 10 h del mati a 20 h del vespre, escenari de la IX edició del Mercat del Vell, organitzat per l’Associació Dóna Pas.
    Una iniciativa que pretén  oferir un espai per a la venda d’objectes “usats” a particulars i entitats amb la finalitat de contribuir a donar una alternativa d’increment d’ingressos a famílies que ho vulguin; mostrar una forma de mercat ecològica, solidària i sostenible reaprofitant allò que no fem servir tot i tenir encara una vida útil i donar a conèixe...

Els capgrossos que ballaven per la ciutat de Balaguer fa mig segle conformen la imatge gràfica de les festes del Sant Crist. Una obra del pintor balaguerí Josep Maria Llobet, traspassat a principis de 2019. El quadre va ser pintat l’any 2008 a partir d’una fotografia d’una cercavila feta el dia de Corpus del 1946. La Paeria vol lluir el talent local en la cartelleria i imatgeria dels esdeveniments de la ciutat.

    El Consell Comarcal ha contractat 7 joves en pràctiques, durant 6 mesos a jornada completa. Els participants menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i amb títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o un títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat.

    La junta Local de l’AECC Balaguer, va organitzar el passat 20 d’octubre un concert a l’església de Santa Maria amb el “Cor Lupulus Emsembla” de Manresa a les 12 h del migdia amb un vermut per a tots els assistents. L’església es va omplir i amb la venta de les entrades es va recaptar 2.000 euros que van íntegrament destinats a l’Associació. Un concert de caire benèfic i que a l’acabar es va fer un vermut popular pels assistents.
    A part també la junta local de l’Associació Contra el Càcer organitzava pel 26 d’octubre el tradici...

El grup de percussió Bandelpal ha organitzat pel proper dissabte 16 de novembre un taller de percussió, per a persones majors de 16 anys.
    El taller es farà al casal Lapallavacara al matí, de 10 a 13 h i es donarà esmorzar.
    Una iniciativa per part de la formació balaguerina per atansar a la població la batucada. Les inscripcions al taller es poden fer al mateix casal.

Anterior >

Please reload

Balaguer

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per