Banner callesa Groc maig.jpg
tendals balaguer banner.jpg
pen-drives.gif
Notícies Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Marguerida de Monferrato

1/10
Please reload

Cercar per etiquetes
Please reload

Notícies Recents
Please reload

Dijous es farà el repic de campanes a les 12h, per anunciar la vigília de la festa dels tres tombs

    Un any més el dia 17 de gener, Balaguer celebrarà la Festa dels Tres Tombs en honor a Sant Antoni.
    El divendres a partir de les 7 h del matí, es farà el repic de campanes per anunciar la festa i serà a les 8 h la cerimònia dels populars panets de Sant Antoni. A les 9 h es farà la missa a l’altar de Sant Josep oficiada per Mossèn Jordi Freixenet.
    A les 11 h hi haurà una missa solemne oficiada per Mossèn Joan Pujol con...

El proper diumenge 2 de febrer, el grup de teatre La Sucrerar de Menàrguens, presentarà a les 18 h al Teatre Municipal de Balaguer, l’obra “La ratonera” d’Agatha Christie. Un any més, la companyia de teatre mostra la seva cara més solidària i porta la seva estrena al teatre en benefici de Mans Unides-Lluita contra la fam. A part també celebra el seu 30è aniversari amb aquesta obra d’intriga.

Des de la regidoria  de joventut i educació de la Paeria de Balaguer, ja s’està preparant una nova edició del “Carnestoltes del Congre”, que es celebrarà els propers dies 22 i 23 de febrer.
    Seguint la dinàmica de l’any passat, dissabte es farà un concurs de comparses per grups amb més de vuit persones i majors de dotze anys. L’escenari  i el jurat, seran  a la Plaça Mercadal. Per la nit, el ball al Pavelló Molí de l’Esquerrà, amb premis a la modalitat parella i individual.
    Serà el diumenge, el torn al Carnestoltes in...

    Els propers dies 24 i 25 de gener hi haurà una nova campanya de donació de sang a la sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Arnau de Vilanova amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang de la Noguera.
    El divendres 24, l’horari serà de 17 h a 21 h i els dissabte dia 25, serà de 10 h a 14 h.

    El segon cicle d’Emboirats que es va estrenar el passat 1 de desembre, continua amb els seus espectacles de petit format, pensat per a nens a partir de tres anys pels diumenges al mati.
    El passat dia 12, l’escenari va ser la Biblioteca Margarida de Montferrato amb l’espectacle  de màgia  “Mag Màgia” amb Enric Magoo.
    El proper diumenge dia 26, a l’Escola Municipal de Música, es podrà gaudir de l’espectacle Pianissimo Circus de Cirquet Confetti. Enguany com l’any passat es va entrega d’un passaport per a...

La Fundació Marguerida de Montferrato presentarà el proper 24 de gener, a les 8 del vespre, l’exposició Impactos de Ramón Cerezo.
    Aquesta exposició estarà oberta fins el proper 18 d’abril, i està composta per instal·lacions, escultures, vídeo i fotografia. Ramón Cerezo ha treballat amb blocs cúbics de formigó de diferents mides que durant el procés de realització han patit cops i impactes; transformacions que mostren una metàfora del caos còsmic.
    D’aquesta manera Ramón Cerezo ens parla de la complementarietat que guarden entre...

Següent >

Please reload