Banner callesa Groc maig.jpg
tendals balaguer banner.jpg
pen-drives.gif
Notícies Destacades

Rehenes presenta el seu últim treball “Arañazos bajo la piel”

1/10
Please reload

Cercar per etiquetes
Please reload

Notícies Recents
Please reload

El concert arriba a la seva 17a edició, un concert de música en directe que any rere any omple el teatre

El teatre municipal de Balaguer acollirà el proper dissabte 16 de novembre un any més el concert de pop gospel a càrrec del grup Balaguer Music, essent la 17a edició, a partir de les 19 h.
    L’espectacle està organitzat per l’Església Cristiana Palabra de Fe, un espectacle de música i llums, que mai deixa indiferent als assistents, on un grup de joves musics transmeten amb les seves cançons la vida de Jesús i la passió cap a ell.
...

Una cursa pionera a nivell provincial i s’emmarca en la setmana contra la violència de gènere

Arriba la 8a edició de la Cursa de la Dona el proper diumenge 24 de novembre. Una cursa pionera a nivell provincial i que s’emmarca dins dels actes de la setmana contra la violència de gènere, i que s’ha convertit en l’activitat principal d’aquesta setmana reivindicativa.
    Dones, nenes, avies, mares i filles, i aquesta edició també homes, que podran participar acompanyant una dona; venceran els 5 km de recorregut urbà per asfalt i pels principals via...

El grup balaguerí, Rehenes presentarà el seu últim treball “Arañazos bajo la piel”, el seu segon CD després de retornar als escenaris, que presentarà el divendres 8, en el concert jove de Festa Major.
    Una col·lecció d’onze cançons amb moltes col·laboracions, com ara El Fill del Mestre, Guillermo Berlanga (exmembre de la Frontera i la Guardia) i també la cantant de Tui Higgins.
    La banda que va néixer al 1989 va retornar als escenaris al 2012 i des de llavors aquest ja és el seu segon treball.

Aquest mes d’octubre el Servei d’Atenció Sociocultural al Poble Gitano dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, ha participat a la jornada “Mediació i Gestió de Conflictes: Reptes i Oportunitats” organitzada pel Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
    Prop d’una setantena de persones van participar en diferents taules d’experiències, bones pràctiques i escenaris d’innovació en mediació cívica i comunitària i de gestió de conflictes. En una d’aquestes taules el Servei d...

Aquest passat diumenge 3 de novembre, a les 7 de la tarda, el Teatre Municipal va acollir el concert dels guanyadors del 9è Concurs Internacional de Cant Líric Germans Pla Ciutat de Balaguer.
    Un concurs organitzat per l’Associació Grup d’Art 4 de Balaguer i que es fa cada dos anys, un any el concurs i el següent es fa el concert amb els guanyadors.
    Els guanyadors del 9è concurs van ser la soprano catalana Anabel Real, el baríton també català Nèstor Pindado, la soprano mallorquina Irene Mas, i Jordi Serrano, que es va endur el...

La Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer acull del 31 d’octubre al proper 17 de novembre l’exposició de l’escultora Elena Roset i l’il·lustradora Sònia Alins.
    L’exposició organitzada per l’Associació Cultural Grup d’Art 4, es va inaugurar el passat dijous 31 d’octubre amb les dos artistes presents que van explicar les seves tècniques alhora de crear les seves obres. Les peces de l’Elena, estan fetes de  terra refractària,  gres i fibra de paper pintades amb òxids, esmalts i colorants utilitzant-los d’una forma mixta. La Sònia és una il·l...

Següent >

Please reload