baner-anunciis.gif
Notícies Destacades

Rehenes presenta el seu últim treball “Arañazos bajo la piel”

1/10
Please reload

Una de les curses més veteranes de la província de Lleida que enguany arriba a la seva 39a edició

El dissabte 9 de novembre, festa del Sant Crist, es celebrarà la cursa del Sant Crist, que enguany arriba a la XXXIX edició.
    La cursa organitzada pel club Runner’s Balaguer amb col·laboració amb l’ajuntament, és una de les curses més veteranes de la demarcació de Lleida. Una cursa puntuable per la Lliga Ponent, amb el recorregut de 10 i 5 km.
    Enguany presenta dos canvis, un és la data, que es celebrarà el mateix dissabte de festa m...

Aquest dissabte el Sisvial CB Balaguer jugarà a casa contra el CB Solsona que és el 6è classificat

    El Sisvial CB Balaguer encaixa dos victòries en els dos últims partits jugats.
    El passat 19 d’octubre el Sisvial Balaguer va aconseguir va guanyar a la difícil pista de la UE Sant Cugat, un rival que perdrà pocs partits durant la temporada.
    Les coses van començar molt bé pels balaguerins, on una bona defensa i una molt bona circulació de pilota, juntament amb un gran encert de cara cistella, propiciava que aquests ag...

Aquest cap de setmana visitaran la pista del BF Viladecans B que no posarà les coses gens fàcils a les balaguerines

En els tres últims partits jugats pel Cudós Consultors CB Balaguer, han estat dos derrotes per poca diferència i una derrota destacada per  l’avantatge de punts.
    Pel que fa a la quarta jornada de competició oficial les balaguerines rebien el CB Cornellà al Primer d’Octubre. Els primers compassos de partit, i fins la mitja part, van ser un intercanvi constant de punts, on la defensa local presentava massa errors per tal de poder...

El Balaguer Piera Ecoreàmica  segueix invicte amb sis victòries i cap derrota.
    El passat 20 d’octubre les balaguerines van rebre al Tennis Taula Tramuntana Figueres, el tercer equip en la classificació, al qui van vèncer per 4 a 2. En el primer partit Natalya Prosvirnina es va desfer de l’alemanya Linda Elisabeth Thompson per 3 a 0. En el segon Svetlana Bakhtina, amb problemes físics, es va enfrontar amb Jana Riera amb el mateix resultat de 3 a 0. En el tercer Anna Biscarri, també amb problemes físics, va cedir davant Maria Balanzo per 0 a...

El Circuit Català Absolut de natació, que es va disputar a Manresa, a finals d’octubre on hi han participat sis nedadors del CEN Balaguer amb molt bons resultats tot i que són de edats joves.
    Destaquem la 5a posició absoluta de l’Aurembiaix Pifarré en els 800 lliures establint la mínima estatal Júnior d’estiu.
    L’Àngel López 18a posició en els 200 estils. Arnau Pifarré 19è en els 200 esquena, a més l’Arnau va rebre el premi al nedador més jove de la competició, ja que encara es aleví.
    Helena Roca 20a posició en el...

    El passat diumenge dia 3 de novembre, l’atleta balaguerí del Club Runner’s Balaguer, va participar a la Cursa de la Primera Premsada de la Granadella, puntuable per la Lliga Ponent.
    Sergi Nunes, va arribar destacat per davant dels atletes Oscar Aran i José Guillaumet ambdós del club Maiparem d’Alcarràs.
    Amb aquesta victòria, Sergi Nunes es col·loca líder amb 30 punts sobre el mateix Aran i a 31 punts del seu company d’equip Gilbert Sanz.
    Sergi Nunes el cap de setmana anterior (27 d’octubre), també e...

Anterior >

Please reload

Esports

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per