multiauto.gif
Notícies Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates per celebrar-la al maig

1/10
Please reload

Enguany arriba a la sisena edició aquesta prova que vol fomentar l’esport entre els escolars

    Aquest diumenge 16 de febrer, es celebrarà a Balaguer, al marge esquerra del riu Segre, el 6è Cros Intercomarcal.
    Aquest cros, és una prova escolar que s’inclou dins del calendari de curses de cros de la província. L’objectiu principal d’aquesta cita esportiva, és fomentar l’esport escolar, així doncs, el cartell de la jornada es fa a partir d’un concurs de dibuix escolar.
    Una prova on els participants competeixen segons e...

    Des del passat divendres 29 de novembre ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a la Mitja Marató Ciutat de Balaguer, que es celebrarà el proper 16 de febrer, organitzada pels Runner’s Balaguer amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de la Paeria de Balaguer.
    Tant la sortida com l’arribada es farà des de la Plaça Mercadal, amb les diferents opcions de cursa, amb 5, 10 i 21 km de recorregut. L’opció de 5 km és a partir de 10 anys, la de 10 km és a partir de 16 anys i la mitja marató (21 km) és per participants m...

El campionat queda ajornat ja que el riu Segr porta massa capdal d'aigua

El Parc de la Transsegre de Balaguer acollirà aquest dissabte 15 de febrer la setena edició de la prova del Campionat de kayac cros organitzada per l’Associació Piragüística de Balaguer.
    La prova es disputarà al marge esquerra del riu Segre, és una cursa federada competitiva de piragüisme, alternant trams d’atletisme amb tram de piragüisme.
    Les distàncies per cada recorregut variaran segons les categories i les modalitats que es disputaran en aquesta prime...

Entre els balaguerins participants cal destacar que es van emportar nou podis en  aquesta jornada

A finals de gener es va disputar a Balaguer, a la piscina coberta municipal, la 3a Jornada de la Lliga Catalana Infantil i el Trofeu Absolut.
    En aquesta cita de la natació catalana, hi van participar tots els clubs de la província de Lleida amb un total de 150 nedadors.
    Una prova que suma  de cara als objectius d’aquesta temporada.
    Pel que fa als resultats obtinguts del nedadors del Club Esportiu Natació Balaguer...

Les dos últimes derrotes deixen al Sisvial Club Bàsquet Balaguer a la vuitena posició de la classificació

    En el partit jugat el passat diumenge 2 de febrre, a la pista de l’Esparreguera, els balaguerins van encaixar una derrota en els últims segons del partit.
    Tot i que el partit va començar bé pels Balaguerins, 8-13 a la fi del 1r quart, aquests no van poder mantenir el nivell d’encert en atac als altres quarts de partit, on la gran defensa realitzada pels locals, a vegades rosant el límit, i altres factors externs van fer dec...

El calendari pel 2020 de les Mitges de Ponent s’inaugura aquest diumenge 16 de febrer amb la Mitja Marató Ciutat de Balaguer

    El Teatre L’Amistat de Mollerussa va acollir el divendres 7 de febrer la gala de lliurament de premis de les Mitges de Ponent 2019, que va coronar com a campions Ricard Pastó (Xafatolls) i Anna Artal (Amics Atletisme Andorra). A més, es van distingir una xifra rècord de 120 finishers i es va aprofitar per presentar el projecte per al 2020.
    Pel que fa als guardons del 2019, les Mitges de Ponent van coronar...

Anterior >

Please reload

Esports

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per