baner-anunciis.gif
Notícies Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Marguerida de Monferrato

1/10
Please reload

    El passat dilluns 23 de desembre, 18 nedadors del Club Esportiu Natació Balaguer, van estar premiats en la celebració de la III Diada de la Natació Lleidatana que es va dur a terme al paranimf de la Universitat de Cervera, pels resultats de la temporada 2018-19.
    Els nedadors premiats van ser: Marian Junior, Clàudia Bravo, Guillem Puig, Joel Farré, Elia Sanmartín, Berta Sanmartín, Laia Palacin, Lluís Pijuan, Arnau Montpeat, Genís Giné, Huc Ramonet, Aurembiaix Pifarré, Arnau Pifarré, Berta Benseny, Giuliani Alexandru, Jordi Suñé...

Sergi Bernaus i Anna Artal, en els 10 kilòmetres, i Sergi Nunes i Antonia Argilés, en els 5, s’han proclamat campions de la Lliga Ponent 2019, que va acabar diumenge amb la celebració de la darrera cita, la Cursa dels Nassos d’Oliana, el passat 31 de desembre.
    Començant pels 10 kilòmetres, en la categoria masculina Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), ha estat el millor amb 1.963 punts, seguit de Ramon Bosch (CA Borges), segon amb 1.939 punts, i de Joan Térmens (Cansallebres Vallfogona), tercer amb 1.1919 punts. Cal destacar que enguany...

    El passat 11 de gener es jugava l’últim partit de la primera volta que enfrontava al Balaguer contra el líder de la categoria i màxim favorit a l’ascens, el Tarragona.
    Les locals necessitaven la victòria després de la desfeta a Sabadell i van plantejar un partit molt seriós i intens. El Tarragona va començar mostrant les seves intencions, amb un primer parcial favorable de 4-10 després de dos triples de la seva millor llançadora i una defensa que posava en problemes a les locals. A partir d’aquest instant les balaguerines van...

    El Balaguer Piera Ecoceràmica va tornar a imposar-se abans de les vacances de Nadal al Suris Calella, per 4 a 2, acabant imbatut la primera volta de la Lliga de Divisió d’Honor Femenina, amb 11 victòries en els 11 encontres disputats.
    Natalya Prosvirnina i Svetlana Bakhtina es van imposar amb claredat a totes les seves rivals per 3 a 0, en el primer cas contra Alba Fernández i Claudia Pérez, i en el segon contra Aiko Sánchez i Alba Fernández, mentre que la jugadora benjamina Neus Roma va debutar amb dues derrotes substituint A...

    El Sisvial Club Bàsquet Balaguer va disputar l’últim partit de la primera volta del campionat a casa de l’European International School de Sant Cugat del Vallès, últim classificat i que tan sols havia guanyat un partit.
    Els Balaguerins no van començar el partit amb la intensitat necessària i des d’un bon moment els locals van anotar fàcilment i aconseguien posar-se per davant al marcador, 16-6 al primer quart, mentre que el Sisvial s’estancava atac rere atac.
    Tot i que el segon quart els balaguerins van millorar...

El passat diumenge 22 de desembre, es va fer al pavelló 1r d’Octubre la presentació dels equips del Futbol Sala Balaguer Comtat d’Urgell, amb la presència de més de 140 nens i nenes que formen l’escola. L’acte va comptar amb una demostració de hip hop de l’Escola Municipal de Rítmica i a continuació un partit entre el juvenil del Comtat i el Reus, un partit corresponent a la Lliga de Divisió d’Honor.

Anterior >

Please reload

Esports

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per