fimetec banner.jpg
VidaCaixa_210x67_ca.gif
clinica chela.jpg
PC Balaguer banner.jpg
baner-anunciis.gif
Notícies Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates per celebrar-la al maig

1/10
Please reload

Cercar per etiquetes
Please reload

Notícies Recents
Please reload

    L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha iniciat aquest any una nova col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent.
    Des d’aquest mes de febrer, el Servei de Suport al Dol de Ponent oferirà el seu servei el primer dilluns de cada mes, a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Noguera. Aquesta entitat té com a activitat principal oferir acompanyament emocional i psicoterapèutic a les persones en dol i al final de la vida, acompanyant-les tant a elles com a les famílies en el procés i després...

Un total de 27 joves de la comarca de la Noguera d’entre 18 i 29 anys van participar divendres 31 de gener en la segona Esquiada Jove a Port Ainé, una sortida organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Noguera.
    La iniciativa, que buscava promoure la interrelació entre el jovent de la comarca i fomentar hàbits saludables a través de la pràctica d’esports d’hivern, ha estat novament molt benvinguda. Així, la jornada d’esquí a l’estació pallaresa de Port Ainé ha resultat mo...

Amb aquesta instal·lació els quatre pobles del municipi estaran tots equipats amb els nous
desfibril·ladors

A finals de gener, l’ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya, va instal·lar tres desfibril·ladors als pobles de Tartareu, Vilanova de la Sal i Santa Linya (un a cada poble).
    L’import total de la compra d’aquests tres desfibril·ladors és d’uns 8.000 euros, els quals provindran de recursos propis del Ajuntament.
    Cal destacar que aquests desfibril·ladors no requereixen instal·lació elèctrica i que tenen un sistema GEO loca...

    L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat reconeguda avui en el marc del ‘Premi PIME 2019 de Lleida’ amb el ‘Premi a l’Empresa Responsable’. El reconeixement forma part del ‘Premi PIME 2019 de Lleida’ que lliura la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç d’Espanya i el Banc Santander amb la col·laboració de Grup Segre. Alemany ha estat reconegut per la seva implicació amb el Territori del Montsec i pel respecte al medi ambient dins de l’àmbit rural on està localitzada.
    Miquel Alemany, va recoll...

    El projecte Territori de Valor impulsat pel Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera, va ser seleccionat per la Red Rural Nacional per participar a FITUR per explicar la importància de la tasca dels Grups d’Acció Local en els territoris rurals i els diferents projectes de dinamització territorial que porten a terme.
    El dia 25 de gener, la gerent del GAL, Gemma Cortada va presentar a l’estand del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació el projecte Territori de Valor, que posa en valor els...

    El passat dilluns 3 de febrer, es va fer donació a la Planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova els diners recaptats en el dinar solidari que es va fer en la passada quarta edició de la Fira de la Sal, de Les Avellanes, que ascendeix a 473 euros.
    Els diners aniran destinats a la compra de “buff pell a pell”, és una mena de buffs gegants que es posen els pares i mares quan fan el contacte pell amb pell amb el seu nadó, facilitant la subjecció i garantint el confort tèrmic. Pels petits nounats que només né...

Anterior >

Please reload

Comarca