alquienvas banner.jpg
VidaCaixa_210x67_ca.gif
clinica chela.jpg
PC Balaguer banner.jpg
baner-anunciis.gif
Notícies Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recollir 16.223 kg de menjar

1/10
Please reload

Cercar per etiquetes
Please reload

Notícies Recents
Please reload

Un any més, l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la Noguera Alta organitza la Fira de les Aspres – Fira de la Suca a Os de Balaguer. La fira es durà a terme el dissabte 7 de desembre des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.
    Un any més, l’activitat començarà amb el tradicional esmorzar gratuït per a tothom amb pa torrat, oli i mel, la Suca. Durant el matí hi haurà la mostra de botigues i productes artesanals amb tastos d’oli, mel i torró, tots originaris de la serra del Montsec. També es podrà veure l’actuació dels Grallers d’O...

    El proper diumenge 8 de desembre, Àger reviurà una nova edició, la 23ena Fira artesanal. Des de fa anys, des de l’organització s’ha apostat per fer altres actes previs a la mateixa fira que es celebren els dies anteriors.
    Enguany, els actes festius començaran el divendres 6 amb l’inauguració d’una exposició de Patchwork, amb el suport de l’Associació de Dones de la Vall d’Àger, amb un muntatge de la mà de l’artista Jesús Sanuy. També s’inaugurarà un nou espai, l’antic forn, amb obres plàstiques  de Jesús Sanuy i la ceràmica d’...

Click Algerri obrirà les portes de la seva 9a edició el dia 7 de desembre al Local Social d’Algerri. Durant dos dies, es podran visitar els diorames dissenyats tan pels expositors habituals com pels participants en el concurs de diorames; així com visitar l’exposició fotogràfica «El joc de la vida» i les fotografies participants en el tradicional concurs «Fotoclick».
    L’entrada a les exposicions és gratuïta. Tot i així, els visitants que ho desitgin, podran participar a les activitats «Buscaclick» o al sorteig solidari. Els beneficis recapta...

El proper 14 de desembre és portarà a terme la inauguració i projecció del curtmetratge “Les Pintures de la Cova del Tabac” i de la mostra de les fotografies i pintures generades per a la realització d’aquest curtmetratge, al Centre Espai Orígens de Camarasa. En aquest curtmetratge es presenta un projecte artístic basat en una lliure interpretació de les pintures rupestres de la Cova del Tabac.

    Aquest curs escolar, la ZER El Montsec ha presentat un Projecte per obtenir una beca d’immersió lingüística i participar en el programa nacional de Rutes Científiques, Artístiques i Literàries amb Immersió Lingüística en Llengua Anglesa, organitzades pel “Ministerio de Educación y Formación Profesional”. Aquest projecte que s’ha elaborat està relacionat amb un tema específic: “Urbanisme sostenible, ciutats respectuoses amb el medi ambient”.
    Aquest programa concedeix 48 beques a diferents escoles de tot el territori espanyol. D...

Camarasa ha celebrat aquest diumenge dia 1, el segon “Ranxo del Vaguista”, una festa per  commemor el centenari de l’inici de la Vaga de la Canadenca, dels obrers que treballaven en la construcció de la central hidroelèctrica d’aquest municipi que van iniciar una vaga amb la que es va aconseguir, entre d’altres drets, la jornada laboral de 8 hores. La celebració d’aquest ranxo és per recordar els recaptes que es van fer en aquells temps pels treballadors en vaga.

Anterior >

Please reload

Comarca