top of page
hemeroteca.jpg

Nadal 2023

Nadal, és pensar en els demés. El primer manament és estimar a DÉU i als demés com a tu mateix.

Establir la comunicació amb Déu, és lo més gran d'aquest món, però això s'ha de treballar per assolir el seu suport per aconseguir la pau i la seva ajuda i esperança.

La societat actual, està farta de paraules, el que volen és veure bones obres. Déu al revelar-se a través de Jesucrist, Déu segueix sent un misteri infalible, que no es pot explicar amb paraules, no és pot comprendre i no es pot manejar-ho ni controlar-ho.

Aquesta societat moderna, poc a poc es pot carregar la doctrina de Jesucrist, va ser OMNISCIENT, que va posseir un coneixement, de totes les coses i el més enllà.

Freud deia, necessitem a Déu, existència de la nostra angoixa. No crec que fundés cap religió, en tot cas una fraternitat universal, no va ser un revolucionari només volia canviar el món, que fos millor, més solidari amb els que pateixen, amb els més necessitats i els més marginats.

Estic convençut que si desitgem el bé dels demés, si fem coses bones, el món recompensaria. La gent volen poder, diners i intel·ligència artificial, es creuen que són el centre de la humanitat els hi falta aquesta llum divina i no poden guiar-se. Ja veurem com anem, molta crisis, molt materialisme absurd que crea desigualtat, misèria i guerra, no vaig en contra de ningú, només voldria que fiquéssim atenció amb seguir la seua doctrina, que és la millor del món, seria millor. Crec que hi ha gent que es deixés portar per ELL, el segueixes i vivint per ELL. Potser el món estaria salvat. El nadal és una ocasió per reconciliar-nos per el bé comú.

Bones festes a tothom!!

PD: És el millor balsam que cura i suavitza.


Francesc Cucurull i Torra

Entradas recientes

Ver todo

El xut vell

No recordo si he dit altres vegades, que al meu parer, no estem en una democràcia, sinó en una Partitocràcia. Que ha fet néixer una dubtosa classe social. Per tots els mitjans al nostre abast, matí i

Pressuposts titella a La Paeria de Balaguer?

El passat dia 25 de gener el consistori de la Paeria de Balaguer, va aprovar els pressupostos per l'any 2024, els més ambiciosos i aprovats per la primera paera en cap de La Paeria de Balaguer. Uns pr

El xut vell

Era d'esperar, i per fi ha passat. Tota l'agricultura i la nostra catalana, han plantat el pal d'avís de que Prou de tanta incompetència, Prou de tantes paraules i promeses que no son res en la realit

banner-reclam.gif
bottom of page