top of page
hemeroteca.jpg

Vallfogona celebrarà els propers 4 i 5 de maig la 2a edició de Lo Caragol Food

Un dels plats forts d’aquesta Fira és el concurs “els millors caragols de l’Oest 2024 amb un jurat d’excepció


La Fira Lo Caragol food 2024 se celebrarà els dies 4 i 5 de maig a Vallfogona de Balaguer. Enguany, obrirà portes el dissabte a la 1 del migdia fins a mitjanit i diumenge de 10 del matí a 4 de la tarda aproximadament. Els plats forts del certamen seran un mercat de degustació de caragols, que comptarà amb la participació de mitja dotzena de restaurants, i un mercat de productes relacionats i altres productes alimentaris de km 0. La programació també inclou actuacions musicals i activitats infantils.

En la primera edició del certamen, celebrat l’any passat, es van despatxar més de 1.300 tapes elaborades amb caragols i més de 1.800 consumicions de vi i cerveses de proximitat.

Un dels plats forts del programa és el concurs “Els millors caragols de l’Oest 2024”. La competició busca escollir el millor plat amb els caragols com a ingredient principal. Fer fer-ho comptarà amb un jurat d’excepció format pel Sr. Postu, aferrissat defensor de l’Aplec del Caragol i promotor de diverses iniciatives solidàries; l’autor del compte d’Instagram @esmorzarsdeforquilla.cat, Jonathan Nuevo; la cuinera i instagramer Dolors Mateu, filla d’aquest municipi de la Noguera; el propietari del restaurant Cal Xirricló de Balaguer, Francesc Molins; i l’encarregat de l’àrea de Tecnologia de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll).

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Vallfogona, amb el suport de la Diputació de Lleida i la complicitat de l’Aplec del Caragol de Lleida, la Federació de Colles de l’Aplec (Fecoll) i la Federació d’Hostaleria de Lleida.




banner-reclam.gif
bottom of page