top of page
hemeroteca.jpg

Fira Q proposa dos dies plens de degustacions, tallers i presentacions

Durant dos dies Fira Q serà l’aparador de diferents comerços, negocis i empreses que tindran el seu espai per fer presentacions, tallers i xerrades per mostrar els seus productes.

A part de l’extensa programació dels diferents espais que tindrà la fira, es podrà gaudir dels dos dies de la Mostra Nacional de Coques per l’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell, amb la participació d’un forner especialitzat en el món celíac i activitats per als infants durant el diumenge a l’Espai de Proximitat.

L’exposició de la Fira dels Somnis amb un recull dels espais perduts de Balaguer i la vida, feina i costums de la pagesia d’abans, així com la possibilitat de comprar les samarretes de l’edició de la festa solidària pel càncer infantil.

També es podrà veure l’exposició al vestíbul del pavelló dels cent anys de la línia de tren Lleida-Balaguer.

Penja la teva foto amb l’etiqueta #firesifestesbalaguer al Photocall “perquè fira Q... també ho ets tu i entraràs al sorteig de 5 jocs

de Balaguercity.

Tallats de cabell, afaitats old style i pentinats a l’estand de la Barberia Dani Sanz, ubicada a l’espai de comerç.

Una de les novetats importants d’enguany és les diferents presentacions i xerrades sobre el món caní i mascotes. A l’exterior del pavelló, hi haurà una parc caní amb elements de circuit agility.

Fira Q segueix apostant per l’estalvi energètic i l’eficiència energètica amb la inclusió del II Saló de l’Energia com a subsector de la Fira; amb empreses de plaques solars, de materials de construcció, d’energia, d’instal·lacions elèctriques, constructores... avalades per unes jornades molt interessants que ompliran el divendres anterior de la Fira, al CEI, de grans professionals i el dissabte, dins el marc de Fira Q.





banner-reclam.gif
bottom of page