top of page
hemeroteca.jpg

Santa Maria de les Franqueses serà l’escenari de la 10a Mostra de Dansa

L’entorn del monestir de Santa Maria de les Franqueses, serà escenari el proper dissabte 23 de març de la 10a Mostra de Dansa Ciutat de Balaguer, a càrrec de La Xemeneia - Espai de Dansa.

La mostra d’enguany ens oferirà l’espectacle Les fades de Montmur, conte de l’escriptor balaguerí Josep Carner - Ribalta, en el 50è aniversari de la primera edició del llibre.

L’alumnat de l’escola de dansa, ha estat durant tot aquest curs treballant el conte a través de les seves diferents disciplines com la dansa clàssica, contemporània, jazz i hip hop, que es podran veure en aquesta mostra, de la mà d’un centenar de ballarins i ballarines, de totes les edats.

L’Escola de Dansa de Balaguer aposta apropar la cultura de la ciutat, la història i el patrimoni, a través de la dansa, a tots els seus alumnes així com a les famílies i al seu públic en general.

Enguany s’aposta per un escenari a l’aire lliure com és el Monestir de les Franqueses que acollirà la mostra a partir de les 19 h, amb entrada lliure. En cas de mal temps, es traslladaria l’espectacle al Teatre Municipal.




banner-reclam.gif
bottom of page