top of page
hemeroteca.jpg

Presentació de la Fira dels Somnis pel càncer infantil de Balaguer el proper 5 de maig

La imatge de la Fira dels Somnis està dissenyada pel balaguerí Ramon Mayals


El passat 15 de febrer, aprofitant que era el dia internacional del càncer infantil, es va presentar a la Paeria de Balaguer, la VIII Fira dels Somnis del càncer infantil, que tindrà lloc a Balaguer el diumenge 5 maig. Es va comptar amb l’assistència d’una representació de les institucions, entitats, associacions i col·lectius del territori, amb l’objectiu principal de planificar la Fira dels somnis d’aquest any d’una manera molt més global, participativa e integradora.

Aquesta diada solidària es una continuïtat de l’antiga Posa’t la Gorra a Balaguer iniciada l’any 2016 i que a partir de l’any 2023 va anomenar-se FIRA DELS SOMNIS i amb el lema “investigació avui, salut per demà” va destinar la totalitat de la recaptació, més de 25.000 euros, a la recerca de dianes terapèutiques que porta a terme el grup d’investigació de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Aquest és el segon any que s’organitza des d’una comissió formada per responsables de l’Associació Balaguer contra el càncer infantil, la Paeria de Balaguer i el Servei Educatiu de la Noguera del Departament d’Educació.

La diada compta amb un seguit d’activitat com la cursa solidària dels somnis, la més gran de les Terres de Lleida. Acabada la cursa començarà la veritable Fira dels Somnis amb un gran nombre d’activitats, tallers, demostracions, exhibicions i exposicions.

Com a novetat hi haurà una exposició dels plafons culturals i didàctics de Balaguer amb referències a la història, vida, costums i cultura de Balaguer.

Cal destacar la implicació del món associatiu, empresarial i comercial que ompliran la Barana de la Generositat amb a prop d’un centenar de pancartes i la venta de samarretes per recaptar diners per una causa tan important.




banner-reclam.gif
bottom of page