top of page
hemeroteca.jpg

Les flors a la meva estimada Ramona

Quin nom més dolç el de la meua estimada companya de vida i que fàcil és de pronunciar. Se'n va anar un dia molt sola i ja no va saber tornar.

Jo la cridava i ella no em va respondre; no em va respondre perquè Déu ja se la va emportar; es va emportar un tros del meu cor, que se'n va anar amb ella, el mateix tros que ella em va donar quan ens vam conèixer.

Aquesta casa ja no és la mateixa, com la trobo a faltar... se'n va anar un dia molt sola i ja no va saber com tornar, però jo sempre la seguiré cridant.

És tant dolç el nom de la meua estimada Ramona, i tan fàcil de pronunciar, que encara que no em contesti sé que sempre em sent des del més enllà.

Fins aviat ens puguem veure, perquè sempre estaràs en el meu cor i al meu costat.

Gràcies per tots els anys al meu costat, estimada meua.


P.S: Incloent a la meua estimada mare.


FRANCESC CUCURULL I TORRA

Entradas Recientes

Ver todo

5.214 gràcies

Els resultats de les eleccions del 12 de maig deixen un panorama polític obert, amb incerteses per resoldre però amb tres constatacions. En primer lloc, la victòria a nivell nacional del Partit dels S

Resultats del 12-M. Una lectura ràpida

Ja ho deia l’àvia: els temps acaba posant a tothom al seu lloc. No sé si ja s’ha complert això que diuen els més grans, però ningú dubta que anem pel camí. Anem a fer una lectura ràpida dels resultats

El xut vell

No recordo si he dit altres vegades, que al meu parer, no estem en una democràcia, sinó en una Partitocràcia. Que ha fet néixer una dubtosa classe social. Per tots els mitjans al nostre abast, matí i

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page