top of page
hemeroteca.jpg

La venta de samarretes de la Fira dels Somnis preveu un èxit de participació

Unes setmanes abans de la seva vuitena edició, la cursa dels somnis de Balaguer 2024, ja ha venut més de 1.200 samarretes, amb la pretensió de convertir-se en la cursa-caminada solidària més gran de les Terres de  Ponent i superar les 3.500 inscripcions.

 

Una edició més, l’àrea d’esports de la Paeria serà la principal responsable perquè la cursa resulti ser un èxit de participació i d’organització. Amb aquesta, seran fins a set edicions les que s’han portat a terme, essent un referent a les Terres de Lleida i fins i tot a nivell Nacional, establint records de participació en curses amateurs i de forma més destacada en esdeveniments solidaris.

 

En la cursa d’aquest any es mantindrà un circuit de 5 km, amb la novetat de buscar un punt més de professionalitat organitzativa de l’esdeveniment, amb un control de cursa i cronometratge per als/les participants que ho desitgin i també amb complements que vesteixin i engalanant aquesta gran festa solidària.

 

En el conjunt de la jornada es preveu que moltes entitats esportives de la ciutat, posin també el seu granet de sorra i hi siguin presents, dinamitzant diferents  espais d’una jornada lúdica i festiva, amb la voluntat que els assistents, especialment els infants i joves, puguin passar un matí distret amb innumerables alternatives com tallers, actuacions, demostracions, exhibicions, exposicions... Des de l’àrea d’esports es dona  suport a aquestes entitats, amb materials, amb personal voluntari, fent una crida a la participació de tots plegats per a aconseguir una gran festa solidaria a Balaguer i la Noguera.

 

El conjunt de la cursa i les activitats que es desenvolupen al seu entorn pretenen convertir-se en un referent comunitari i en una cita anual ineludible per a tots els amants de l’esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer infantil. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica que es portarà a terme a l’hospital de la Vall d’Hebron.




 

banner-reclam.gif
bottom of page