top of page
hemeroteca.jpg

La Confraria de Setmana Santa organitza la processó de Divendres Sant

La processó del Sant Enterrament del Divendres Sant amb el mateix recorregut que l’any passat


El proper Dijous Sant la Confraria de Setmana Santa balaguerina obrirà l’església de Sant Josep durant tot el dia per celebrar el primer besamans a la Mare de Déu dels Dolors.

Divendres Sant després del Via Crucis al Sant Crist, l’església de Sant Josep tornarà a obrir per mostrar les Imatges ja guarnides sobre els seus passos, i a la nit, a les 22 h començarà la processó del Sant Enterrament amb una duració aproximada de dues hores i que estarà acompanyada pels Armats del Sant Sepulcre de Balaguer. Es conservarà el mateix recorregut de l’any passat amb sortida des del carrer Miracle. Enguany la Confraria guarnirà tot el carrer Miracle amb més de 70 balconeres de color vermell.

El passat diumenge 3 de març, 22 socis i participants dels Armats de Balaguer van assistir a la població de Banyoles en la trobada d’Armats i Manaïnes de Catalunya, per commemorar els 75 anys dels Manaïnes de Banyoles. L’Agrupació actual d’Armats de Balaguer, es va crear el 2015, després de més de 25 anys de la darrera Agrupació d’Armats que havia hagut a la nostra ciutat. Actualment aquesta agrupació està formada per una trentena de persones.




banner-reclam.gif
bottom of page