top of page
hemeroteca.jpg

El CPAM organitza una nova edició del Raid Noguera pel proper diumenge 14 d’abril

El Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya de Balaguer organitza per aquest proper diumenge dia 14 d’abril el RAID Noguera, en el qual es realitzen diferents modalitats esportives per equips al medi natural, arribant a la desena edició, en el marc del Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya, i la primera prova puntuable per la 20a Copa Catalana FEEC.

Durant la prova es practicaran diferents disciplines d’esports de muntanya com trekking, bicicleta de muntanya, escalada i ràpel, espeleologia, caiac, tir amb arc entre altres.

Per aquesta prova, la classificació final dels equips participants serà el resultat de l’ordre de menor a major temps total, transcorregut entre l’inici i el final del Raid. Igualment, hi haurà una classificació per cada categoria –elit, aventura, iniciació i familiar- i de la classificació final del Raid Noguera 2024 se’n derivaran la classificació del Campionat de Catalunya i de la 20a Copa Catalana, d’acord amb les condicions del Reglament FEEC 2024.

El raid tindrà sortida a Balaguer dissabte 13 d’abril i arribada a Balaguer el diumenge 14 d’abril, en el que recorrerà paratges emblemàtics de diferents indrets de la comarca de la Noguera i el Pallars Jussà.




banner-reclam.gif
bottom of page