top of page
hemeroteca.jpg

Dissabte 27 d’abril se celebrarà al Teatre la 10a edició del Freestyle Dance Balaguer

Unes vint actuacions amb quatre-cents dancers d’arreu de les escoles de la província de Lleida


El Teatre Municipal de Balaguer serà aquest dissabte 27 d’abril, l’escenari del Freestyle Dance Balaguer, el campionat de hip-hop, que enguany arriba a la seva 10a edició.

En aquesta edició on hi haurà gran representació d’escoles de la província com Tàrrega, Mollerussa, Bellpuig, Lleida, Cervera, i en especial destacar l’altíssima participació de grups de Balaguer a través de dues companyies que han confirmat la seva participació: la Companyia de Dansa Montse Miret i l’Escola de HipHop de l’EMGR, que porten més de 200 participants entre totes dues.

L’acte vindrà desdoblat amb dues funcions; la 1a sessió de tarda, amb juniors i infantils, i una segona funció, amb els grups en categories de Youth, baby i premium; amb la voluntat de garantir més públic i amb més exhibicions i actuacions per amenitzar la trobada.

Es podran adquirir les entrades vàlides per ambdós espectacles el mateix dia, trenta minuts abans que s’iniciï cada una de les funcions el mateix dissabte a les 17:00 i 19:00h respectivament.




banner-reclam.gif
bottom of page