top of page
hemeroteca.jpg

La convocatòria dels ajuts LEADER registra 38 sol·licituds entre la Noguera i el Segrià Nord

Tota la informació referent a aquests ajuts es pot consultar al web www.noguerasegrianord.cat


El Consorci GAL Noguera Segrià Nord, entitat que gestiona aquests ajuts, ha registrat un total de 38 sol·licituds dins del termini. D’aquestes, 4 són del sector de transformació agroalimentària, 3 de turisme, 9 de serveis i 14 industrials; les 8 restants provenen d’administracions públiques.

Pel que fa a la distribució territorial de les sol·licituds, 31 s’ubiquen a la Noguera i 7 al Segrià Nord. Més concretament, les inversions sol·licitades provenen dels següents municipis: Àger, Alfarràs, Algerri, Alguaire, Artesa de Segre, Balaguer, la Baronia de Rialb, Bellcaire d’Urgell, Camarasa, Corbins, Gerb, Os de Balaguer, Ponts, Térmens, Vallfogona de Balaguer, Vilanova de la Barca, Vilanova de l’Aguda i Vilanova de Meià.

D’acord amb les sol·licituds presentades, l’import total d’inversió que es preveu realitzar en aquests municipis és de 6.590.034,68 €.

Els ajuts LEADER estan adreçats a persones físiques o jurídiques interessades en crear, ampliar o millorar la seva empresa.

L’objectiu d’aquests ajuts és diversificar i promoure l’economia en zones rurals i impulsar la creació, ampliació i millora d’empreses en territoris rurals, per això es convoquen aquestes ajudes.





banner-reclam.gif
bottom of page