top of page
hemeroteca.jpg

El departament informàtic de la Noguera dona millores als ajuntaments

Tres ajuntaments de la comarca ja ho estan utilitzant i en els propers mesos s’hi podran afegir altres


El Consell Comarcal de la Noguera mitjançant el seu Departament d’Informàtica ha posat en marxa un projecte tècnic que facilita la migració dels sistemes informàtics dels ajuntaments de la comarca a infraestructura en el núvol.

Aquesta transformació representa un avenç significatiu en la modernització i l’eficiència dels serveis informàtics municipals. La migració al núvol trasllada les dades, les aplicacions i altres actius digitals dels ajuntaments cap als centres de dades gestionats pel proveïdor del núvol, aprofitant els avantatges que aquest model ofereix, per així poder reduir costos, eliminant la despesa de mantenir servidors locals. Permet ajustar la capacitat i rendiment dels sistemes segons les necessitats de manera àgil i ràpida. I tenir una millor accessibilitat, a part de garantir els estàndards actuals en seguretat.

Ara per ara són tres els ajuntaments de la Noguera que ja han completat amb èxit la migració. En els propers mesos, la resta d’ajuntaments de la comarca també tindran l’opció d’implementar la migració, que suposarà una millora significativa en l’eficiència i la gestió dels seus serveis municipals.





banner-reclam.gif
bottom of page