top of page
hemeroteca.jpg

Agermanament entre Montgai i la població d’Skaer de la bretanya francesa

El passat 8 de març va sortir de Montgai una delegació de 15 persones que representaven l’Ajuntament i diverses entitats del municipi, amb la finalitat de reunir-se amb l’Ajuntament de Skaer i el comitè d’aquest municipi bretó, per portar a terme l’acte oficial de formalitzar aquest agermanament, fent la signatura del document en 4 idiomes (català, bretó, espanyol i francès).

Durant aquest estada de quatre dies han pogut compartir danses bretones, així com el ball de la sardana per part catalana, degustar la rica i variada gastronomia bretona, conèixer diversos equipaments municipals així com també empreses de la zona.

La visita respon a la que ja es va fer l’any passat a Montgai per part bretona durant la fira de Net, la fira del sabó i la Cosmètica Natural de Montgai.

L’objectiu d’aquest agermanament és l’intercanvi educatiu a través de les escoles municipals dels coneixement del català i el bretó, coneixement d’ambdues cultures i promoure l’intercanvi social, esportiu i econòmic entre els dos municipis a través dels respectius comitès d’agermanament.





banner-reclam.gif
bottom of page