top of page
hemeroteca.jpg

Èxit de participació en la primera jornada d’Ocupació de la comarca de la Noguera

Les instal·lacions del CEI Balaguer (Centre d’Empreses i Innovació), van acollir gairebé 200 persones en la Jornada d’Ocupació de la Noguera “Connectant talent i oportunitats”. La Jornada s’inicià amb una taula rodona on vuit empreses del territori van dialogar sobre els reptes de futur en la selecció de personal. Les empreses participants van compartir diferents experiències en selecció de personal i esmenatren les novetats incorporades per la Intel·ligència Artificial així com un canvi de paradigma que posa les persones treballadores i les seves competències per davant de les necessitats immediates de l’empresa. La motivació i el compromís són valorats per damunt de l’experiència.

Seguidament l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida va realitzar el taller participatiu ‘Prepara’t per al futur amb la IA’, amb una dramatització sobre la preparació d’entrevistes laborals amb ajuda de la Intel·ligència Artificial.

Les 17 empreses participants disposen de vacants per cobrir i després de fer una presentació de les seves activitats van realitzar entrevistes ràpides amb les persones inscrites a la Jornada que complien el perfil demandat.




banner-reclam.gif
bottom of page