top of page
hemeroteca.jpg

El Club Escacs Vallfogona s’emporta tres podis al Campionat d’Escacs Terres de Lleida

Diferents jugadors i jugadores del Club participaran en la final de Catalunya que es disputa per Setmana Santa a Cambrils


El passat dissabte 24 de febrer, va finalitzar el Campionat d’Escacs de les Terres de Lleida celebrat a la població de Sidamon, per menors de divuit anys, disputant les categories sub8, sub10, sub12, sub14, sub16 i sub18.

En la categoria sub8, van participar els joves jugadors Màxim Casol i Joan Mas en el seu primer campionat oficial.

En la categoria sub10 van participar la Sohpia Martina Cazacu, Summer Villar Garcia, Guillermina Cocilovo Zlauviven i Rut Parramon Montoliu. En aquesta categoria es va aconseguir el títol de 1r classificada femenina amb la jugadora Rut Parramon, quedant en una molt meritòria 12a posició empatada a punts amb el 10è.

Pel que fa a la categoria sub12 el Vallfogona va participar amb el jugador Joan Bautista Casol, aconseguint 3 punts dels 6 possibles.

En la categoria sub18 hi havia 4 participants dels quals dos eren de Vallfogona, en Pau Bergé Gallego i l’Antoni Rubies Vázquez, un de Pardinyes i un de Mollerussa, pel qual es va fer una lliga a doble volta. En aquesta ocasió el Pau va aconseguir els 6 punts possibles quedant campió absolut de sub18 i la segona posició del pòdium va ser pel seu company Antoni amb 4 punts, ja que només va cedir els punts del Pau.

El Club Escacs Vallfogona continua fent cantera i participa en totes les competicions tant a nivell territorial com de Catalunya.




banner-reclam.gif
bottom of page