top of page
hemeroteca.jpg

Comencen els Fam Trip per empreses del sector turístic de la comarca de la Noguera

Aquest mes d’abril ha començat la 3a edició dels Fam Trip per a empreses del sector turístic de la Noguera organitzats per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera Segrià Nord.

Els empresaris turístics d’allotjaments, serveis i restauració com a amfitrions del territori són convidats a participar en aquests viatges de familiarització, que van més enllà de la visita convencional i donen a conèixer la gestió i el funcionament més intern dels atractius turístics de la Noguera.

La primera visita d’enguany es va fer el dia 15 d’abril al Monestir de Santa Maria de Gualter i l’antiga església de Santa Maria de Palau, on membres de l’Ajuntament i l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb van explicar aquests dos monuments.

Enguany es faran altres Fam Trips en diferents indrets, com al Centre de Dinamització de Tartareu el proper 13 de maig, a Lo Carreró de Montgai el 10 de juny, el 16 de setembre a la Col3legiata de Sant Pere de Ponts i l’últim serà el 21 d’octubre al Castell de Castelló de Farfanya.

La finalitat, és que els empresaris turístics, com a amfitrions del territori, tinguin de primera mà la informació més detallada sobre els equipaments o atractius turístics que visiten, per tal de transmetre-la a la seva clientela. Per això, durant la visita el gestor de l’espai turístic n’explica el funcionament, les activitats que s’hi duen a terme, preus, horaris... perquè ho puguin viure en primera persona i recomanar-ho als clients.





banner-reclam.gif
bottom of page