top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer va acollir el X Raid Noguera celebrat els passat 13 i 14 d’abril organitzat pel CPAM

El X Raid Noguera 2024, organitzat pel Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, es va celebrar els passats 13 i 14 d’abril, amb la participació d’una seixantena de raiders, donant el tret de sortida a la 20a edició de la Copa de Raids d’Esports de Muntanya, organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Els 20 equips inscrits en les categories elit, aventura, iniciació i familiar, van recórrer diversos entorns emblemàtics de 7 municipis de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà.

La primera sortida, neutralitzada, es va produir el dissabte a la tarda amb una etapa sortint de Balaguer cap a Cellers, continuant de nit a Vilanova de Meià i arribant fins a Baldomar. Després d’una breu neutralització de descans i reagrupament, l’etapa de diumenge inicià a les 5h de la matinada en una etapa des de Baldomar fins a Alòs de Balaguer, seguint pel Congost del Mu, seguint cap a Sant Llorenç de Montgai per arribar al Pont de Sant Miquel de Balaguer.

L’acte final ha consistit en un dinar de germanor i entrega dels premis de lots amb productes de proximitat i medalles.

L’equip guanyador en categoria Elit ha estat Raidaran, format per socis del CPAM, i així s’han convertit en ell guanyadors del Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya.

L’equip guanyador en categoria Aventura ha estat Maresmextrem, en categoria Iniciació ha estat Ramiros Raid Team i en categoria Familiar ha estat l’equip Raiders.




banner-reclam.gif
bottom of page