Victòria i derrota ens els dos últims partits del Cudós Consultors CB Balaguer

El diumenge 2 de febrer, en el tercer partit de la segona volta, les noies del Cudós Consultor CB jugaven contra el CN Terrassa, terceres i a tan sols a una victòria de les posicions d’ascens.
    Les grana, molt atentes des del minut 0 de partit, van marcar un alt ritme de joc defensiu, impedint que les visitants es trobessin còmodes al parquet. Un tercer quart espectacular en tots els sentits, prendrien el que seria la primera renda en el marcador, fins a 13 punts de diferència a pocs instants de finalitzar el tercer període, de cara el quart període però, les visitants van ajustar la defensa, i un Balaguer desencertat veia com la distància es feia més curta, tot i que la bona defensa local evitaria que el Terrassa capgirés el marcador, deixant-lo a 60-56.
    Aquest dissabte, l’equip anava a la pista del Cornellà, on encaixava una  derrota a domicili, que trencava la seva ratxa de quatre victòries consecutives. El partit va començar molt igualat, amb les blaves molt intenses a darrera i les grana que es trobaven espesses en atac, amb dificultats per creuar la pista i una mala circulació de la pilota. Malgrat això, la voluntat i l’esforç les mantenien al partit al final del primer període, 16-16. En el segon, el mal joc ofensiu es va veure accentuat, i la defensa deixava de ser tan solida i el Cornellà obria espai al marcador, 31-24 a la mitja part.
    A la represa el Balaguer va competir el 3r quart, i en un bon moment de joc on semblava que podia retallar diferències, una falta antiesportiva meridiana no xiulada, sumada a un triple anul·lat per unes passes inexistents i un triple posterior de les blaves, aquest sí, legal, va frenar la remuntada i les visitant van abaixar els braços fins la desfeta final.
    En dos setmanes l’equip es veu les cares amb el colíder, el Reus Ploms, en un duel que serà apassionant al 1r d’Octubre el proper dissabte 22 de febrer a les 18:30 h.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per