La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates per celebrar-la al maig

Balaguer canvia la data de la seva festa medieval avançant-la al mes de maig els dies 29, 31 i 31

 

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval que cada any se celebra en el mes de setembre, una festa on la ciutat es vesteix com a l’època medieval, amb multitud d’actes, enguany s’ha decidit traslladar-la al maig i avançar-la: concretament als dies 29, 30 i 31.
    Un dels objectius que persegueix aquest canvi de dates és aconseguir més participació dels nens i nenes de la ciutat. Situant la festa medieval en dates que encara són època lectiva es pretén fer-la més accessible al públic més jove, i facilitar-ne la seva implicació i la dels centre educatius.
    Un altre dels motius és fer-la propera en el calendari a la data en la que es commemora la mort de Jaume II d’Urgell, el dia 1 de juny i que dona peu a l’entrega dels Premis Jaume Comte d’Urgell el primer cap de setmana de juny. D’aquesta manera, la ciutat concentra en 10 dies la principal activitat de caire medieval per fer-la més atractiva al públic i consolidar la marca de Balaguer com a ciutat històrica.   
    Per aquests dos motius, des de l’Àrea de Turisme, Fires i Festes de la Paeria s’informa del canvi de dates per la festa Harpia, Balaguer Medieval.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per