Un any més la comarca de la Noguera present a la Fira de Turisme de Madrid

    Un any més el Consell Comarcal de la Noguera va estar present a la 40a edició de la Fira Internacional de Turisme FITUR 2020 de Madrid, del 22 al 26 de gener.
    La comarca de la Noguera estava al taulell “Terres de Lleida” del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que va compartir amb els consells comarcals de les Garrigues, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell.
    A les persones interessades en la proposta turística de la Noguera se’ls lliurava una bossa amb material promocional de tota l’oferta de la comarca en turisme actiu, astronòmic, gastronòmic i cultural, entre altres, i també les empreses relacionades amb el sector. Aproximadament es van repartir 300 bosses a la fira.
    Els representants del Consell Comarcal de la Noguera que hi van assistir, el Sr. Xavier Terré, conseller de l’àrea de Turisme i Territori, i el Sr. Jordi Oronich, gerent, juntament amb personal tècnic del Consell Comarcal van mantenir reunions amb l’Agència Catalana de Turisme, per tal d’integrar el territori en els seus canals de promoció, tant a nivell nacional com també internacional.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per