L’empresa Torrons i Mel Alemany es reconeguda amb el guardó ”Empresa Responsable”

    L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat reconeguda avui en el marc del ‘Premi PIME 2019 de Lleida’ amb el ‘Premi a l’Empresa Responsable’. El reconeixement forma part del ‘Premi PIME 2019 de Lleida’ que lliura la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç d’Espanya i el Banc Santander amb la col·laboració de Grup Segre. Alemany ha estat reconegut per la seva implicació amb el Territori del Montsec i pel respecte al medi ambient dins de l’àmbit rural on està localitzada.
    Miquel Alemany, va recollit el premi a la delegació del Banc Santander a Lleida agraïnt el reconeixement i subratllant la vinculació de la marca amb el Montsec, així com la seva aposta per la sostenibilitat i per la humanització.
    D’altra banda, l’empresa ha estat la més premiada de l’estat Espanyol als Premis Great Taste Awards de Londres, considerats els Oscars de l’alimentació gourmet.
    Alemany produeix anualment unes 50 tones de torró, de les quals un 85% es venen a Catalunya, un 5% a l’Estat i un 10% a altres països, com és el cas d’Anglaterra, i envasa 550 tones de mel, un 80% del qual es consumeix a Catalunya, un 5% a l’Estat i un 15% va destinat a l’exportació. L’empresa participa en els Great Taste Awards des del 2014 i acumula ja 31 estrelles.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per