L’Estel rep un any més el donatiu del Berenar Solidari del Festival d’Astronomia del COU

En l’edició del festival del 2019 es van repartir 377 berenars solidaris durant els dos dies

 

El president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; la vicepresidenta i consellera d’Afers Socials i Joventut del Consell, Anna Maria Calvís, i el director científic del Parc Astronòmic Montsec, Salvador Ribas, han lliurat a l’Associació L’Estel de Balaguer els diners que es van recollir amb el Berenar Solidari del Festival d’Astronomia del Montsec que va tenir lloc el darrer mes d’octubre.   
    Aquesta iniciativa de Berenar Solidari que es va fer el passat 12 d’octubre del 2019 dins de les activitats del Festival, consistia a destinar l’import del berenar que adquirien els participants al Festival a benefici de l’Associació L’Estel. La bona acollida de la proposta es fa palesa en el total de més de 350 infants que van berenar.
    El Festival d’Astronomia del Montsec, que  ja ha arribat a la 6a edició, té com a objectiu divulgar la ciència a tots els públics amb activitats científiques, culturals i de lleure a l’entorn de l’astronomia i alhora fomentar el Montsec com a destinació d’astroturisme.
    Durant els dos dies que va durar del Festival, en les activitats de pagament hi van participar més de 2.000 persones, i durant el dissabte a la tarda que les activitats eren totes gratuïtes es van repartir 377 berenars solidaris.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per