L’Escola Pia va acollir una nova jornada de donació de sang el passat divendres 31 de gener

    El passat divendres 31 de gener, els alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Pia, juntament amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, van dur a terme la quarta campanya de Donació de Sang a l’escola.
    Els alumnes es van encarregar de tota l’organització: dels preparatius, de la publicitat, dels detalls, i, fins i tot, van donar instruccions als diferents voluntaris que participaren a la donació.
    Cal remarcar que en les setmanes anteriors, van rebre formació per prendre consciència de la importància que té el fet de donar sang, degut a la mancança que hi ha en l’actualitat.
    La jornada solidària a l’escola, va ser tot un èxit de participació i fins i tot es van superar les donacions de l’any passat, arribant en aquesta ocasió a 36.
    Els representants del Banc de Sang i Teixits de Catalunya van agraïr la solidaritat de les famílies i amics, i van ressaltar que havien superat en escreix les expectatives que s’havien creat. Aquesta iniciativa es pretén repetir any darrera any, de fet ja fa uns anys que es fa, donada la participació i cada any és una nova promoció d’alumnes de l’escola qui s’ocupa d’aquestes tasques ajudant al personal del Banc de Sang.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per