L’Escola Pia celebra un any més el dia de la Pau amb el tradicional Pessiga’t

El passat 30 de gener l’Escola Pia va celebrar el DENIP, el Dia Escolar de la No-violència i la Pau al Món. Enguany, l’eix principal eren de les Banderes Tibetanes, adaptant-les a samarretes de colors. Els alumnes van portar samarretes plenes de desitjos de Pau donant molt color i vistositat al pati de l’escola. També van realitzar una activitat la qual compta amb una gran participació de les famílies integrants de la comunitat educativa, el tradicional Pessiga’t, una activitat solidària en la que tothom qui vol  porta a l’escola un pastís casolà que després es reparteix entre tots els alumnes del centre. Enguany es van repartir prop d’un centenar de pastissos i van recaptar 528 euros que destinarem a la FES per un projecte solidari.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per