Es presenten dels nous quaderns educatius Conèixer Balaguer

Aquests quaderns educatius intenten afavorir el sentit crític dels alumnes i la capacitat de reflexió sobre el seu entorn més proper

 

    Aquest passat dimarts 11 de febrer es va fer la presentació de la proposta educativa Conèixer Balaguer, en el marc del Pla Municipal de Dinàmica Educativa que s’impulsa des de la Paeria i el Centre de Recursos Educatius de la Noguera.
    Aquesta proposta està en marxa des de 2008, quan es va realitzar la publicació Balaguer Educa, a partir de la qual es van desenvolupar els quaderns didàctics Conèixer Balaguer. Després de deu anys s’ha dut a terme una renovació i ampliació d’aquests recursos per adaptar-los a les noves metodologies i als objectius competencials.
    En total s’han revisat i actualitzat quatre quaderns educatius, els quals van dirigits a Cicle Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior, i en els que es treballen els fets històrics i els elements artístics dels monuments de la ciutat, però també les funcions i organització dels equipaments.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per