Es posa en marxa el programa “Som Barris” dins dels dispositius d’ocupació

Aquest programa s’inclou dins els diferents programes emmarcats en polítiques d’ocupació

 

    Durant aquest 2020, la Paeria de Balaguer continuarà apostant i ampliant l’Àrea d’Ocupació, amb diferents programes emmarcats en polítiques actives d’ocupació per tal d’assessorar i acompanyar a la ciutadania en la millora de la seva situació laboral.
    En aquest sentit, a principis de mes es va realitzar una sessió informativa al Centre d’Empreses i Innovació sobre el programa Treball als barris, amb la posada en marxa del dispositiu d’inserció ‘Som Barri’. Aquest dispositiu du a terme accions d’orientació laboral, tallers, formació en tècniques bàsiques de la construcció, alfabetització i alfabetització digital bàsica per a les persones residents al Centre Històric.
    D’altra banda, ja estan en actiu els altres programes subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya: Soc-ubicat, Enfeina’t, Treball i formació, Joves en practiques i Treball als barris.
    El Soc-Ubicat, ofereix un servei d’orientació laboral i acompanyament a la inserció a 39 persones de la comarca de la Noguera.  L’ENFEINA’T aporta mesures de contractació temporal amb acompanyament a la inserció per a persones en situació d’atur de llarga durada. El passat dia 31 de desembre es va incorporar 5 persones que realitzaran la rehabilitació d’edificis plurifamiliars municipals per a lloguer social.
    El de Treball i formació ofereix contractació laboral durant 2020 a 13 persones aturades de llarga durada i formació en Competències Digitals i Intel·ligència Emocional.
    Joves en pràctiques ofereix un contracte de sis mesos a 5 persones menors de 29 anys, desocupades i inscrites a Garantia Juvenil, que hagin finalitzat estudis universitaris, formació professional o un certificat de professionalitat.
    La Paeria de Balaguer pretén portar a terme la segona edició del Projecte Singulars ‘Som Joves’, adreçat a joves de 16 a 29 anys. Aquest programa ofereix orientació laboral, formació professional en l’àmbit del comerç, en restauració, instal·lacions elèctriques, fontaneria i calefacció, pràctiques en empreses i acompanyament a la inserció.
    Durant 2019 en els diferents programes es van atendre a un total de 178 persones; de les quals, 125 van participar en els programes d’orientació laboral, i d’aquestes el 75% van trobar feina.ç

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per