El jugador de pàdel balaguerí Íker Castillo ha fet una gran temporada el passat 2019

El balaguerí Íker Castillo, jugador de pàdel, ha aconseguit aquest 2019 una temporada plena d’èxits, juntament amb el seu company Gerard Navas, jugant per quart any consecutiu junts en el Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel.
    Els títols aconseguits, han fet que estiguin en les primeres posicions del rànquing català de pàdel. Els títols aconseguits són: Campions del II Gran Slam, Campions del I Super Gran Slam, Campions del III Gran Slam, Campions del IV Super Gran Slam, Sotscampions del V Super Gran Slam, Campions del VI Super Gran Slam, Campions de la Lliga Catalana Lleida Menors Equips Sub16 amb el Padelindoor Lleida, Sotscampions de Catalunya Aleví, Sotscampions del Master Final Aleví.
    La temporada 2020 que comença ara,  els principals objectius seran el Campionat de Catalunya Menors per equips a mitjans de febrer, el Campionat d’Espanya al mes de setembre i finalment el Campionat de Catalunya que tancarà l’any al mes de novembre.
    Una trajectòria a destacar amb molts títols acumulats gràcies a l’esforç d’aquest jove esportista balaguerí.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per