El Sisvial Club Bàsquet Balaguer perd els dos últims partits disputats

Les dos últimes derrotes deixen al Sisvial Club Bàsquet Balaguer a la vuitena posició de la classificació

 

    En el partit jugat el passat diumenge 2 de febrre, a la pista de l’Esparreguera, els balaguerins van encaixar una derrota en els últims segons del partit.
    Tot i que el partit va començar bé pels Balaguerins, 8-13 a la fi del 1r quart, aquests no van poder mantenir el nivell d’encert en atac als altres quarts de partit, on la gran defensa realitzada pels locals, a vegades rosant el límit, i altres factors externs van fer decantar el partit pels locals, deixant el marcador final per un 62-57.
    Aquest passat dissabte, l’equip balaguerí s’emportava un cop dur, encaixant una derrota més, jugant a casa contra el Sant Cugat, que tot i estar a la part baixa de la classificació, va lluitar fins al final per la permanència de la categoria.
    El partit va ser igualat fins a la mitja part, 30-32, on l’intercanvi de cistelles era constant, i els dos equips es jugaven de tu a tu.
    Al tercer quart, l’encert visitant des de la línia de 6.25, 5 triples encistellats, feia que el marcador es decantés a favor d’aquest i arribessin a la fi del tercer quart amb el marcador a 42-49.
    L’inici de l’últim quart tampoc va ser bo en defensa, i els balaguerins veien com els visitants agafaven una renda màxima de 16 punts, 42-58. A partir d’aquí, els locals van despertar i van intentar apropar-se al marcador, però ja no hi van ser a temps, i van acabar cedint una nova victòria a casa per l’equip visitant de 64-69.
    La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa diumenge 23 a les 17.30 h contra la Peña Fragatina 4rt classificat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per