El Servei de Suport al Dol de Ponent atendrà a la comarca de la Noguera al Consell

    L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha iniciat aquest any una nova col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent.
    Des d’aquest mes de febrer, el Servei de Suport al Dol de Ponent oferirà el seu servei el primer dilluns de cada mes, a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Noguera. Aquesta entitat té com a activitat principal oferir acompanyament emocional i psicoterapèutic a les persones en dol i al final de la vida, acompanyant-les tant a elles com a les famílies en el procés i després de morir i aconseguir que cap persona se senti sola, incompresa o desatesa en l’etapa final de la vida o durant el seu procés de dol per la pèrdua d’un ésser estimat.
    La prestació d’aquest nou servei a la comarca es complementarà amb la tasca de sensibilització, que ja es va iniciar l’any passat, programant xerrades i exposicions sobre el dol en alguns municipis de la comarca.
    Per a aquest any ja està programada la xerrada “Adaptar-nos a les pèrdues, un camí per descobrir”, el dia 20 de febrer, a les 17 h, al Casal de la Gent Gran de Balaguer, i la mateixa xerrada el dia 31 de març, a les 17.30 h al Centre “La Fassina” de Montgai. A partir del mes d’abril es realitzarà en d’altres municipis.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per