Donació de la recaptació del dinar solidari que es va fer a la Fira de la Sal

    El passat dilluns 3 de febrer, es va fer donació a la Planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova els diners recaptats en el dinar solidari que es va fer en la passada quarta edició de la Fira de la Sal, de Les Avellanes, que ascendeix a 473 euros.
    Els diners aniran destinats a la compra de “buff pell a pell”, és una mena de buffs gegants que es posen els pares i mares quan fan el contacte pell amb pell amb el seu nadó, facilitant la subjecció i garantint el confort tèrmic. Pels petits nounats que només néixer es queden setmanes o mesos ingressats a l’hospital, i que necessiten el contacte amb el pare o la pare per una bona evolució a la clínica, aquest buff  ajuda a crear vincle.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per