Conveni entre la Paeria i l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer

    El passat dijous 30 de gener es va dur a terme la signatura del conveni per a la cessió d’ús d’un local, a favor de l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de Lleida, a l’espera que s’aprovi al Ple.
    El local cedit està destinat al servei de tallers Unitats de Respir, on les persones malaltes poden desenvolupar activitats d’estimulació cognitiva, i així proporcionar als familiars unes estones de descans. En aquest sentit són activitats doblement positives, ja que d’una banda contribueixen a la millora física i psicològica de les persones malaltes, i alhora permet al seu cercle més proper disposar d’estones per a sí mateixos.
    Els principals objectius són: alentir el procés evolutiu de la malaltia; evitar la desconnexió de l’entorn i enfortir les relacions socials; millorar la qualitat de vida i oferir unes estones de respir als familiars cuidadors de les persones malaltes.
    Igualment en aquest espai també es duen a terme altres accions, com poden ser els Grups d’Ajuda Mútua, que a la ciutat de Balaguer ja compten amb diverses famílies interessades en participar-hi.
    També s’hi duen a terme accions com Grups d’Ajuda Mútua, que a Balaguer ja compten amb diverses famílies interessades en participar-hi.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per