Commemoració del dia de la Pau i la no violència a l’Escola Vedruna

L’Escola Vedruna Balaguer va commemorar el passat dia 30 de gener el dia escolar de la No-violència i la Pau. Els alumnes reunits al pati, es distribuïren formant un Sol i els alumnes de 2n d’ESO, al bell mig, van ser els encarregats d’escenificar-hi  la paraula “peace”. Seguidament un representant de cada classe va portar una cartolina retallada en forma de branca on hi havia escrit un compromís de pau, mentre llegien  aquests desitjos  s’anava vestint una olivera  dibuixada.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per