Balaguer ja disposa d’un informe de les necessitats socials de la ciutat

    El passat dijous es va presentar a la sala d’actes de la Casa de la Paeria  l’informe de necessitats socials a càrrec de Joanma Torres, investigador i consultor de Mediacció. Una sessió informativa, adreçada a tots els regidors i regidores del consistori, entitats del tercer sector i consellers i conselleres comarcals.
    L’estudi pretén dotar a la Paeria dels dispositius prioritaris per fer front a les necessitats socials del municipi de forma prospectiva. La diagnosi inicial es va realitzar en els àmbits economia, salut, relacional, residencial, formatiu i laboral i per dur-la a terme es van elaborar 856 enquestes i 49 entrevistes a agents socials de la ciutat.
    Conclou amb uns objectius marcats que caldrà implementar els propers anys, com són eliminar de forma notable la segregació escolar a educació infantil i primària, dotar a la població d’eines per sortir de l’atur, entre altres.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per