Aquest diumenge es celebrarà la 32a edició de la “Mitja Marató Ciutat de Balaguer”

    Des del passat divendres 29 de novembre ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a la Mitja Marató Ciutat de Balaguer, que es celebrarà el proper 16 de febrer, organitzada pels Runner’s Balaguer amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de la Paeria de Balaguer.
    Tant la sortida com l’arribada es farà des de la Plaça Mercadal, amb les diferents opcions de cursa, amb 5, 10 i 21 km de recorregut. L’opció de 5 km és a partir de 10 anys, la de 10 km és a partir de 16 anys i la mitja marató (21 km) és per participants majors de 18 anys.
    Enguany el club premia als seus primers inscrits amb una samarreta tècnica de màniga llarga de la marca Joma.
    Les inscripcions es podien fer des de la pàgina web d’Iter 5 i ja porta més de 500 inscrits entre les tres modalitats de cursa.
    Aquesta és una competició totalment arrelada al calendari de curses no només de la província de Lleida sinó de Catalunya, ja que enguany arribarà a la seva 32a edició.
    A més, la mitja marató de Balaguer, consta com una de les proves amb més històric i edicions de les terres de Ponent, es troba inclosa dins la lliga de Mitges de Ponent que organitzen les poblacions de Tàrrega, Lleida, Mollerussa i Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per