Èxit en la segona Esquiada Jove de la Noguera a les pistes de Port Ainé

Un total de 27 joves de la comarca de la Noguera d’entre 18 i 29 anys van participar divendres 31 de gener en la segona Esquiada Jove a Port Ainé, una sortida organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Noguera.
    La iniciativa, que buscava promoure la interrelació entre el jovent de la comarca i fomentar hàbits saludables a través de la pràctica d’esports d’hivern, ha estat novament molt benvinguda. Així, la jornada d’esquí a l’estació pallaresa de Port Ainé ha resultat molt satisfactòria per a l’organització i també per als i les participants. Amb unes condicions meteorològiques molt favorables i una qualitat de la neu excel·lent, els i les joves esquiadors/ores han gaudit d’una jornada completa a un preu de 45 euros amb tot inclòs: desplaçament en autocar, el forfet, l’assegurança a pistes, el lloguer del material, dos hores de monitoratge i el dinar.
    L’any passat l’Oficina Jove de la Noguera va recuperar aquest projecte que anys enrere ja s’havia portat a terme, i atès l’èxit que ha tingut aquesta segona edició ja se’n preveu una tercera sortida de cara l’any vinent.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per