La balaguerina Edurne López presenta el llibre “Kiny & Pump: il·luminem carrers!”

El passat divendres 17 de gener, la balaguerina Edurne López va presentar el llibre “Kiny & Pump” a la Biblioteca Margarida de Montferrat amb un taller artístic musical, que anava dirigit a famílies amb infants de 3 a 6 anys.
    Edurne, és diplomada en Educació infantil i primària, titulada en llengües estrangeres (francès i anglès) i post graduada en gestió emocional. Actualment es dedica a la docència a part de treballar en diversos projectes que barregen música, ensenyament i intel·ligència afectiva.
    Aquest llibre, que és el primer conte infantil que publica, parla d’una història que es viu per Halloween, quan una carabassa, kiny està trista i coneix a Mia, que farà el possible per ajudar a la seva nova amiga. Un relat que tracta l’amistat, l’empatia i la il·lusió. Una manera també d’explicar aquesta celebració tant americana que s’ha instaurat des de fa uns anys al nostre país i al mateix temps treballar les emocions amb els més petits, d’una manera lúdica.
    Aquest llibre escrit en llengua anglesa i il·lustrat per Pepe Òdena, ja es pot comprar en les llibreries balaguerines.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per