La Biblioteca de Balaguer presenta un nou cicle del Projecte Biblioteques amb D.O.

Un projecte amb espectacles de diferents formats per apropar-nos a la cultura del vi

 

Per cinquè any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat s’ha adherit al Projecte Biblioteques amb D.O., una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, que va presentar el passat 22 de gener.
    Aquest projecte uneix la cultura del vi amb la cultura pròpiament dita, i pretén dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals variades, que prenen el vi com a manifestació autòctona, característica i diferenciada, per subratllar que les biblioteques públiques són diverses en la mesura que també ho és el territori.
    Per aquest motiu i en col·laboració amb el celler del Monestir de les Avellanes, la Biblioteca Margarida de Montferrat ha programat tota una sèrie d’activitats on la cultura i el vi són els principals protagonistes.
    La primera activitat tindrà lloc el dimarts 18 de febrer a les 6 de la tarda a la sala d’actes del Casal Cívic, on tindrà lloc l’espectacle per a públic familiar “El millor vi”, a càrrec de L’Invisible Titelles.
    Pel que fa a les activitats adreçades a públic adult, començaran el dimecres 19 de febrer a les 8 del vespre, amb l’espectacle de contes per a adults “Los jardines de Dionisio”, a càrrec de Sandra Rossi, acompanyat d’una degustació de vi del Monestir de les Avellanes.
    La tercera activitat serà el dilluns 24 de febrer a les 8 del vespre, adreçada específicament a les dones, titulada “A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues”.
    Per acabar el cicle, el dimecres dia 26 a les 8 del vespre serà el torn de l’escriptor Martí Gironell i el saxofonista Pep Poblet els quals presentaran l’activitat “Més enllà de la força d’un destí”, un maridatge entre literatura i música, acompanyat d’una degustació de vi de la bodega de Jean Leon, protagonista de la novel·la.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per