Exposició itinerant de Mercè Rodoreda a la Biblioteca Margarida de Montferrat

    La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer va presentar el dimecres 22 de gener, l’exposició Aloma, de Mercè Rodoreda. 50 anys de la segona edició de la novel·la, que es podrà veure fins el 3 de febrer. Aquesta mostra ha estat elaborada per la Fundació Mercè Rodoreda, de l’Institut d’Estudis Catalans, per commemorar els cinquanta anys de la segona edició d’Aloma, de Mercè Rodoreda. L’exposició itinera per diverses biblioteques i espais culturals amb l’objectiu d’explicar l’obra dins la producció de Rodoreda, en el seu context històric, cultural i literari; així com promoure’n la seva lectura.
    En el marc d’aquesta exposició s’ha fet una xerrada a càrrec d’Anna Maluquer, la qual porta per títol “Aloma. Una novel·la posada al dia” el passat dimecres 29 de gener al vespre del vespre a la biblioteca i que es complementarà amb un espectacle audiovisual a càrrec de la Companyia Cassigalls, el proper divendres 31, a les 20 h del vespre, una xarrada sobre la vida i l’obra de Mercè Rodoreda.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per