El proper 4 de febrer dia Mundial del Càncer es tenyiran de color verd edificis i monuments

L’AECC Lleida té més de 100 delegacions i juntes locals, vora 600 voluntaris i 3.600 socis

 

L’AECC – Catalunya contra el Càncer de Lleida convida, un any més, a tots els municipis de la demarcació a tenyir-se de color verd el pròxim dia 4 de febrer, Dia Mundial del Càncer, a través de les seves juntes locals. Enguany, més de 50 poblacions de tot Catalunya ja s’han sumat a aquesta iniciativa i il·luminaran de color verd els seus edificis o o els monuments de les diferents poblacions.
    L’Associació treballa cada dia per poder trencar amb el tabú de la paraula càncer. La por que genera el diagnòstic del càncer, fa que, de vegades, la paraula es torni un tabú. A més, la malaltia pot generar unes necessitats emocionals i socials  ara l’ansietat, la por, impacte econòmic, etc.
    L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida és una entitat compromesa en donar servei a tot el territori lleidatà amb activitats, conferències de prevenció del càncer i foment d’hàbits saludables, suport psicològic, servei de fisioteràpia, servei d’atenció social i fins i tot préstec de material ortopèdic, etc.
    Tots els serveis que presta l’Associació són totalment gratuïts per a persones que han patit o pateixen càncer i els seus familiars.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per