Continua el 2n Cicle d’Emboirats amb espectacles familiars per diferents equipaments

    El proper diumenge 9 de febrer continua el 2n Cicle d’hivern d’espectacles familiars de petit format, Emboirats.
    El Museu de la Noguera acollirà aquesta sessió a partir de les 12 h, per a famílies amb nens i nenes a partir de tres anys. L’aforament d’aquest espectacle és de 80 persones.
    Una sessió de contes narrats per la princesa Xahrazad, originals del recull oriental medieval de “Les 1001 Nits” on a través de les narracions  fantàstiques ens endinsarem en el món màgic i quotidià de fa mil anys que és vivia també a les nostres terres.
    L’espectacle de cloenda d’aquest cicle, serà el proper diumenge 1 de març a les 18 h al Teatre Municipal amb l’espectacle Gran Reserva de Monti&Cia.
    Com en l’edició anterior, el primer dia del cicle, es va repartir a tots els assistents un passaport amb el que si els participants segellen tots els equipaments de l’”Emboirats”, entraran al sorteig de diversos regals, entre ells, entrades per veure gratuïtament la cloenda del cicle al Teatre Municipal.
    La novetat d’enguany és que es limita l’aforament dels diferents equipaments, i es cobra 1 € d’entrada a partir d’ 1 any, per tal d’assegurar la qualitat dels espectacles.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per