Sergi Bernaus, Anna Artal, Sergi Nunes i Antonia Argilés campions Lliga Ponent ‘19

Sergi Bernaus i Anna Artal, en els 10 kilòmetres, i Sergi Nunes i Antonia Argilés, en els 5, s’han proclamat campions de la Lliga Ponent 2019, que va acabar diumenge amb la celebració de la darrera cita, la Cursa dels Nassos d’Oliana, el passat 31 de desembre.
    Començant pels 10 kilòmetres, en la categoria masculina Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), ha estat el millor amb 1.963 punts, seguit de Ramon Bosch (CA Borges), segon amb 1.939 punts, i de Joan Térmens (Cansallebres Vallfogona), tercer amb 1.1919 punts. Cal destacar que enguany Bernaus ha obtingut el títol dels 10 kilòmetres, mentre que l’any passat va guanyar el de 5.
    Passant a l’apartat femení, la campiona ha estat Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) amb 2.044 punts, pel davant de l’anterior campiona, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), que enguany ha estat segona amb 2.008 punts, i de Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), campiona al 2017, que en aquesta edició ha estat tercera amb 1.983 punts.
    Per categories, la resta de guanyadors han estat, en M60, Robert Gual (Stargart Go); en F60, Gina Hortal (AE Ekke); en M50, Ventura Sánchez (independent); en F50, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners); en M40, Ramon Bosch (CA Borges); en F40, Montse Puig (AE Ekke); en sènior, els vencedors del circuit, Sergi Bernaus i Anna Artal; en júnior M, Roger Closa (Fondistes Solsonès); i en júnior F, Gemma Vilella (AE Correvinyes).
    Pel que fa als 5 kilòmetres, en homes el triomfador ha estat Sergi Nunes (Runners Balaguer), que ja va ser campió al 2017, amb 1.463 punts, seguit d’Oscar Aran (Maiparem Alcarràs), segon amb 1.422, i de Gilbert Sanz (Runners Balaguer), tercer amb 1.399. En dones, triomf indiscutible d’Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners) amb 1.500, pel davant de Margot Falip (Esports Truga), segona amb 1.429, i de Laura Pallejà (CE Aritjol-La Selva del Camp), tercera amb 1.426.
    Per categories, la resta de guanyadors han estat, en M60, Antoni Sánchez (CA Borges); en F60, Michelle Honhon (A Tope); en M50, Joan Rosell (CC Alcover); en F50, Geovanina Mihaes (independent); en M40, Joan Font (independent); en F40, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners); en sènior M, Sergi Nunes (Runners Balaguer); en sènior F, Laura Pallejà (CE Aritjol-La Selva del Camp); en júnior M, Sergi Pascual (independent); i en júnior F, Margot Falip (Esports Truga). Argilés succeeix en el palmarès Natàlia Bernat.
    Quant als equips, el Clos Pons Thai Runners s’ha imposat en les dos distàncies, en el cas dels 10 kilòmetres pel davant del Running Blau Peten i del Last Zankada, i en els 5 kilòmetres, superant el Maiparem Alcarràs i l’Esports Truga.

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per