Les noies del Cudós Consultors CB Balaguer guanyen l’últim partit de la primera volta

    El passat 11 de gener es jugava l’últim partit de la primera volta que enfrontava al Balaguer contra el líder de la categoria i màxim favorit a l’ascens, el Tarragona.
    Les locals necessitaven la victòria després de la desfeta a Sabadell i van plantejar un partit molt seriós i intens. El Tarragona va començar mostrant les seves intencions, amb un primer parcial favorable de 4-10 després de dos triples de la seva millor llançadora i una defensa que posava en problemes a les locals. A partir d’aquest instant les balaguerines van ajustar la defensa i van millorar l’atac amb una circulació més fluida i traient partit de l’avantatge interior que disposaven. S’arribava doncs amb un 38-29 al descans.
    A la represa les alternatives defensives visitants van complicar el partit. Quan més complicat estava el matx, tres triples d’Andrea Perat gairebé consecutius, van permetre al Balaguer col·locar-se 6 punts sobre el marcador, i malgrat que les visitants van ajustar el marcador, les grana s’endurien el partit després d’un gran treball (64-61).
    Aquesta setmana les noies del Cudós CB Balaguer, rebran al Manyanet Reus a les 18:30 h al pavelló 1r d’Octubte, un gran rival necessitat de victòries.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per