La Companyia Teatral Visibles rep el premi del Concurs Suggeriments Solidaris ‘19

A finals del 2019, el Consell Comarcal de la Noguera va fer el lliurament del premi del Concurs de Suggeriments Solidaris 2019 que es va fer durant el V Dinar Comunitari de les Entitats a Balaguer. El projecte guanyador va ser la Companyia Teatral “Visibles”, que s’ha creat des del Servei de Rehabilitació Comunitària i l’Associació de Salut Mental de la Noguera.
La vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís, va destacar la tasca inclusiva i de socialització de la companyia i també la visibilització del col·lectiu de persones usuàries del Servei i de l’Associació.
    El premi recull les aportacions que es van recaptar amb les activitats solidàries organitzades durant el Dinar Comunitari que es va fer al juny, i a la Fira d’Entitats de Balaguer, al setembre.  Aquesta actuació s’inclou dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de l’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per