L’Associació de Comerciants ACB premia als seus clients amb un creuer

El sorteig del creuer s’ha fet per premiar a tots els clients que durant la campanya de Nadal han comprat en els establiments associats

 

El passat divendres 10 de gener es va fer el sorteig del creuer pel Mediterrani per a dues persones amb la companyia Costa Esmeralda, sota l’eslògan “Aquest Nadal, el comerç de Balaguer et porta de creuer”, en que els establiments associats van repartir des del passat 3 de desembre fins el dia 5 de gener, unes butlletes, amb les que per cada compra es participava en aquest sorteig.
    Aquesta campanya  impulsada per l’Associació  de Comerciants 2021, volia premiar la fidelitat dels seus clients amb les compres efectuades durant el període les festes nadalenques.
    El sorteig es va fer amb uns quants membres d’establiments adherits a l’associació, davant del bar Barna 31 del carrer Barcelona, on es va demanar una mà voluntària que va escollir una butlleta a l’atzar a nom de Júlia Viola Rocaspana, que va ser la guanyadora del creuer per a dos persones. El premi es va entregar aquest dilluns dia 13 a l’establiment Roures, que va ser el comerç on es va omplir la butlleta guanyadora.
    Un creuer amb les despeses pagades de vuit dies i set nits, pel Mediterrani amb sortida i arribada des de Barcelona, amb el primer creuer que utilitza gas natural com a combustible, per la qual cosa és més respectuós amb el medi ambient, filosofia que encaixa molt bé amb l’associació, que aposta per un comerç de qualitat, proximitat i cada vegada més sostenible.
    Per altra banda, l’Associació de Comerciants ACB Balaguer, ja està preparant la seva propera campanya,  el Mercat de les Rebaixes d’Hivern que es celebrarà el proper divendres 7 de febrer, on més d’una trentena de parades de diferents comerços de la ciutat de sabates, roba, complements i articles per la llar oferiran les seves millors ofertes per acabar de rematar la temporada d’hivern.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per