Ja podem dormir

    Primera punyalada de Pedro Sánchez a Pablo Iglesias “Coleta Morada”: L’ha fet passar d’esser “el” Vicepresident a ser un dels quatre vicepresidents.
    Vint ministres. Comença a multiplicar ministeris per secretaris d’Estat, Subsecretaris, Directors Generals, Subdirectors Generals, Delegacions Provincials, i no paris perquè hi hauràs d’afegir comissions, comitès, càrrecs de confiança, assessors, cunyats, cosins, amiguets i continua multiplicant, que la cosa promet.
    Coleta Morada també ha colat un gol: ha assegurat per la seva descendència, que ara tenen dos anyets, si no m’equivoco, les pensions vitalícies que rebran de papi i mami. Ja sabeu que Irene Montero, la dona o parella de Coleta Morada ha desenvolupat la carrera més fulgurant de tota la democràcia moderna, tota vegada que en menys de quatre anys ha passat d’esser una auxiliar administrativa a ministressa. El pas entremig va ser escombrar Tania Sánchez, l’anterior parella de Pablo Iglesias, i col·locar-se al seu lloc. Si et sona matxista fes-t’ho mirar: són fets constatats.
    Se sap d’alguns nous ministres que han amagat una barbaritat de diners tributant mitjançant societats interposades, però com que són d’esquerres no els caldrà patir perquè la premsa ho taparà en un tres i no res.
    Comencem-nos a preparar. Ells anuncien una gran pujada d’impostos a les classes més altes, a la gent que tenen ingressos per damunt de no sé quants milers d’euros, però tu i jo, lector, sabem que aquests rics són quatre mal comptats, per tant aquest increment de tributació no suposarà res per l’Estat.
    Necessàriament per pagar la gran despesa que faran hauran d’augmentar, i molt, la tributació de les classes mitjanes: tu i jo i el veí i tots aquells que fa un bon grapat d’anys que sostenim aquest Estat que té una voracitat recaptadora i gastadora de tal nivell que no podrem aixecar el cap fins que les urnes diguin que ja està bé, que ja n’hi ha prou.

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per